lauantai 27. lokakuuta 2007

Blogi vinkki

Mietin pitkään laitanko tämän linkin blogiini. Tässä se nyt tulee silläkin uhalla että saan sovinistin leiman otsaani.

Tässä yhteydessä täytyy sanoa että en laita linkkiä teille sen takia että olisin blogin kantavan idean suuri fani. Mutta kun pääset otsikon ohi ja alat luea blogia saatat nähdä sen nerokkuuden. Kaveri on ainakin verbaalisesti nerokas.

Minusta tämä blogi on yhdenmiehen vastaus Sex and the City-sarjalle. Seksi myy. Ilman seksiä tätä blogia tuskin lukisi kukaan. Itse uskallan jopa kyseenalaistaa blogin todenperäisyyden. Se peruteluista. Lukekaa itse ja päättäkää sitten olenko sika vai en ja onko kirjoittaja sika vai ei? Oma mielipiteeni molempiin on: ei.

Blogin esipuhe

ja itse blogi:
Sata naista

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Who cares? Linkki jonkun maailmaan.

Mä luen joskus yhden prostituoidun blogia; yhden naisen blogia joka pettää miestään; yhden kalifornialaisen sinkkumiehen blogia; newyorkilaisen seurapiirireportterin blogia; ja jopa Victoria Beckhamin blogia (siinä on ihminen, joka oikeesti osaa nauraa itselleen). Mä haluan tietää missä maailmoissa muut elää. Miksi mä haluaisin vaan tietää sellaisesta, missä mä itse elän?

Eli samalla logiikalla: et ole sika.

Anonyymi kirjoitti...

Ups, okei - se, mikä on nyt vähän ällöä on noin corporate-sponssatut blogit, millainen tostakin on tullut. Joku Soneran omistama "ellit" (??!) on nyt sitten varmaan kosiskellut ton miehen omille sivuilleen ajamaan lisää trafiikkia sinne.

Mielenkiintoista: tekeekö se nyt hänestä ... Tjaa.

Sori, mutta mä tykkään pajayritteliäisyydestä. Miinusta siis tolle takeoverille. It's a no no. Buyout for a sellout.

Perro kirjoitti...

Joo toi tuli vähän yllätyksenä. Silloin ku laitoin linkin ni ei ollu vielä mitään hiton Ellejä kuvioissa. En ees ala dissaa tollasta valintaa et pistää sivut jonku firman alle. Ei voi olla vaikuttamatta sisältöön..

Tosin jos äijää rupee pelottaa vedon häviäminen niin pääsee ainakin omilleen kun repii mainosrahat. Silti iha hanurista toi.. Tosin saattoi olla kirjoittajan suunnitelmista ensimmäisestä päivästä lähtien. Kuka noista tietää.

Anonyymi kirjoitti...

Tosiaan, näyttää että monille on alkanut tulla duuni bloggaamisesta ja siitä taas herää ajatus konfliktista itsenäisen (blogi)median vs. jonkun säännöstellyn ja itsesensuroidun välillä. Kenen leipää syöt sen lauluja laulat -?